Vacatures

Commercieel Asset Manager

Gaat het jou om mensen, houd je van techniek en vastgoed, ben je verbindend en ondernemend en zoek je afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen met jou willen we verder bouwen in onze projecten.

DUALTEC is een dynamische, zakelijke dienstverlener die vanuit de kracht van haar mensen onderneemt. Met elkaar zijn we dagelijks op zoek naar het succes voor onze opdrachtgevers.

Als Commercieel Asset Manager ben je de spil in verbouwen van bestaande en nieuw te bouwen assets, je bent het aanspreekpunt voor juridische zaken, je beheert de assets en je voert het contractmanagement. Met als resultaat goed functionerende netwerken en tevreden opdrachtgevers. Je schakelt snel en makkelijk tussen opdrachtgever, aannemer en locatie eigenaar, waarbij je nooit het doel van de opdracht uit het oog verliest.

Jouw kracht is het managen van de aan jou toevertrouwde assets. Als Commercieel Asset Manager ben je verantwoordelijk voor het (her)onderhandelen van nieuwe contractafspraken, het laten toetsen op juridische correctheid en het desgewenst zoeken naar nieuwe locaties ten behoeve van de assets voor onze opdrachtgevers.

DUALTEC

DUALTEC is een enthousiaste en ambitieuze werkgever met een duidelijke visie en reële groeidoelstelling. Wij werken met specialisten en Young Professionals. We hebben plezier in wat we doen en we stellen de klant centraal. We gaan voor een duurzame samenwerking, waarbij we rekening houden met ieders belang.

Wij zijn trots op onze open en informele bedrijfscultuur. Hierin maken we plezier en zijn we eigenwijs, maar nooit ten koste van onze verantwoordelijkheden. Onze kernwaarden bieden een heldere leidraad voor iedereen.

Bij DUALTEC houden we ons bezig met de meest uiteenlopende projecten in de infra, zowel ondergronds als bovengronds. Wij werken mee aan de distributie van water, gas, elektra, warmte en communicatie. DUALTEC werkt als strategisch partner met diverse bedrijven en de overheid aan steeds weer nieuwe, duurzame, snellere en betere kwalitatieve oplossingen.

Over jou

Je bent authentiek in houding en gedrag, je bent resultaatgericht en vindingrijk. Je hebt een goed beeld bij betrouwbaar samenwerken aan projecten bij opdrachtgevers. Het is belangrijk dat je in staat bent om ieders behoeften en belangen op tafel te krijgen en de verbindende factor te zijn. Herken jij je in onderstaand profiel?

De competenties die we graag bij jou zien:

  • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
  • Commercieel ingesteld en ondernemend;
  • Scherp beoordelingsvermogen en altijd op zoek naar verbetering;
  • Affiniteit met techniek en vastgoed;
  • Goede plan vaardigheden;
  • Proactief om het doel te realiseren.

Wat heb je nodig:

  • Afgeronde HBO opleiding (voorkeur met commerciële en juridische inslag);
  • 0 tot 5 jaar werkervaring;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Administratief onderlegd en affiniteit met digitale systemen.

Wat bieden wij

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden (vast en variabel) en een sfeervolle werkomgeving waar je volledig begeleid wordt om “het vak” te leren. Professionele collega’s met oog voor detail en samenwerken. Een plek met groeimogelijkheden waar jij je verder kan ontwikkelen. Zie jij jezelf terug in dit alles, dan maken wij graag kennis met jou!

Bel of mail Hilly Farla op 070-2210898 of via info@dualtec.nl.