Dualtec

Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation. Geen kind buitenspel. 

Iedereen is jong geweest. Heeft buiten gespeeld en weet hoe leuk dat is: vriendjes maken, lekker bewegen en ontdekken.  Het lijkt zo gewoon, maar buiten sporten en spelen is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Juist voor die kinderen maakt de Krajicek Foundation buiten sporten en spelen bijzonder.

De Krajicek Foundation biedt kinderen in aandachtswijken samen met een gemeenten een sociaal veilige plek (Krajicek Playground), intensieve begeleiding (Krajicek Scholarshippers) en de kans op een studiebeurs. Op die manier kunnen zij zich op een positieve manier ontwikkelen.

Over het hele land verspreid zijn er 118 Krajicek Playgrounds waar dagelijks meer dan 4.250 kinderen samen sporten en spelen. Kijk voor meer informatie op krajicekfoundation.nl.

Veel kernwaarden waar de Krajicek Foundation voor staat zijn kernwaarden waarmee DUALTEC zich kan identificeren. De Krajicek Foundation en haar partners dragen bij aan een betere toekomst van de Nederlandse jeugd, en daarmee ook aan een sportieve, sociale samenleving.

Bij DUALTEC is één van de kernwaarden: Morgen speelt vandaag. Het gaat niet alleen om de deal van vandaag, maar ook om de toekomstige waarde die deze vertegenwoordigt voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

DUALTEC is trotse supporter van de Krajicek Foundation!